Francina Gómez, primer premi del concurs del cartell dels Cossiers 2016



UN DIBUIX DE FRANCINA GÓMEZ MERLO GUANYA EL XIV CONCURS DE CARTELLS DELS COSSIERS A L’ESCOLA DE MALLORQUÍ

Per catorzè any consecutiu l’Escola Municipal de Mallorquí ha convocat el Concurs de Cartells dels Cossiers, que va adreçat a tots els alumnes de 3r i 4t d’ESO, batxillerat i mòduls professionals, escolaritzats al municipi de Manacor, amb l’objectiu que el treball guanyador es converteixi en el cartell que anuncia les sortides dels Cossiers, que enguany són dia 15 i 27 de maig a les 17 h.

La guanyadora de l’edició d’enguany ha estat Francina Gómez Merlo de 1r de batxillerat artístic de l’IES Mossèn Alcover. Els dos finalistes han estat: Elisa Gomila Warez, de 2n de batxillerat artístic de l’IES Mossèn Alcover i Domingo Bernabé Mayol, de 4t d’ESO del col·legi St. Francesc d’Assís.

Els premis consisteixen en 150 € per a la guanyador i 50 € per a cada finalista. L’entrega de premis tendrà lloc dijous dia 2 de juny, a les 19 h, a la Institució Pública Antoni M. Alcover conjuntament amb els premis del XIV Concurs de Redacció Literària per a Joves.

Per a tothom que vulgui veure els 41 cartells que han participat en aquesta edició del concurs, a l’Escola Municipal de Mallorquí s’ha muntat una exposició que romandrà oberta del 3 de maig al 30 d’agost.

(Font: Ajuntament de Manacor)

Entrades populars