Alan Salas, guanyador del Concurs de Cartells de les Fires i Festes 2016





Les properes Fires i Festes de Primavera de Manacor ja compten amb una imatge que les identifiqui. Es tracta del cartell dissenyat per Alan Salas, que el jurat ha valorat com una “proposta sincera, innovadora i senzilla amb moltes possibilitats pel disseny”. Per aquest motiu l’obra ha resultat la guanyadora del Concurs de Cartells de les Fires i Festes de Primavera de Manacor d’enguany. 

Però la tria de la imatge guanyadora no ha estat una tasca fàcil. “Estam molt contents perquè hem rebut prop de cent cartells i tot i que això complica l’elecció del jurat com a regidor de festes he d’agrair a tothom l’enorme participació que hem registrat enguany”, explica el regidor de Festes, Mateu Juan. El jurat d’aquesta edició l’han format el dissenyador Joan Lliteras; el professor i president del Patronat de Sant Antoni, Antoni Gomila; el batle, Pedro Rosselló i els regidors Mateu Juan i Antònia Llodrà. Tots ells han hagut de revisar els 98 cartells que aspiraven a convertir-se en la imatge de les Fires i Festes 2016. 

Tots els membres del jurat han destacat la varietat estilística i la qualitat de les obres presentades, que properament s’exposaran al públic. Cal recordar que, a més del premi, l’autor veurà la imatge guanyadora en els pòsters i els programes de festes que cada any edita l’Ajuntament de Manacor.

(Ajuntament de Manacor)

Entrades populars