Departament de Llengues estrangeres (Anglès). Intercanvi IES Mossèn Alcover - Maaswaal College (Wijchen – Holanda)


Holland Exchange Trip 2016. Philip Roig

Durant aquest mes d'abril els alumnes de 1r de Batxillerat de l'institut Mossèn Alcover de Manacor han dut a terme un projecte d'intercanvi amb els alumnes holandesos del Maaswaal College.
El 30 de març els alumnes viatjaren a Wijchen, on foren rebuts per les famílies dels estudiants holandesos. Allà participaren conjuntament en diverses activitats, com un  estudi damunt  el tema de l'aigua al seu país i a Mallorca i visites a les ciutats d'Amsterdam, Wijchen, Nijmegen i Den Bosch.
Deu dies més tard foren els alumnes holandesos els que ens tornaren la visita i passaren una setmana amb les famílies dels nostres alumnes: Manacor, Palma, la Serra de Tramuntana, Pollença, Sóller, Valldemossa, Porto Cristo, les Coves del Drac, Punta de n'Amer i altres indrets han estat llocs que aquests alumnes han pogut conèixer.

No cal dir que estam molt satisfets de poder mostrar els nostres pobles, paratges, cultura i gastronomia i  també aprendre part de la seva. És mitjançant aquest tipus d'activitats quan ens adonem de la riquesa de la nostra cultura i també quan aprenem  a valorar la diversitat i el respecte que mereixen les cultures diferents a la pròpia. Creiem que ha estat un projecte engrescador per als nostres alumnes, han après molt i a més a més, han practicat molt l'anglès.  Per totes aquestes raons esperem l'any que ve poder tornar repetir l'experiència.
(Agnès Oliver)

Foto de grup a Amsterdam
(31/03/16)
Foto de grup al Calvari (Pollença)
(19/04/16)
 
Foto amb alguns alumnes del Maaswaal College (Wijchen)
(01/04/16)


Entrades populars