PRÀCTIQUES FORMATIVES A EUROPA (FCT). CICLES FORMATIUS DE GRAU SUPERIOR. CURS 23-24

Com cada any, l'alumnat de segon de cicles formatius de grau superior, una vegada ha superat la formació teòrico-pràctica a l'institut, acaba la seva formació a una empresa real. Dins el programa Erasmus de mobilitats europees per a pràctiques, l'alumnat que hi està interessat i ha passat un procés selectiu, pot fer-les a un pais de la unió europea. Des d'aquest dilluns 11 de març fins el 10 de juny podran viure i gaudir aquesta oportunitat.

Al llarg del primer trimestre del curs i fins a principis de març preparen amb molta d'il.lusió les seves mobilitats. És temps de preparar-se a nivell lingüístic, de cercar informació del seu lloc de destí, de treure tots aquells papers i documents necessaris, mirar vols, cercar allotjament, fer reunions...

Aquest any sis alumnes del CFGS d'Educació Infantil (Maria, Paula, Antònia Maria, Carlota, Bel Maria, Ma Antònia) volen cap a Alemanya (Berlín) per estar-hi 3 mesos. Nervis? Molts. Ganes? També moltes. Però, tot i això, la seva cara i expressió ho diu tot. Els seus ullets brillen i el seu cos es mou amb inquietud. Tota una aventura que comença!!!

Tot a punt. És hora de volar. Desitjam que tenguin molta sort i que gaudeixin la seva estada.

"El apoyo de la Comisión Europea para la elaboración de esta publicación no implica la aceptación de sus contenidos, que es responsabilidad exclusiva de los autores. Por tanto, la Comisión no es responsable del uso que pueda hacerse de la información aquí difundida."










Entrades populars