IES MOSSÈN ALCOVER. 8-M. COMISSIÓ DE COEDUCACIÓ. 8-M:DIA INTERNACIONAL DE LES DONES (III). XERRADA DONES ESCRIPTORES: BÀRBARA DURAN, MARIA MAGDALENA GELABERT i CRISTINA SALOM

" A totes les dones lluitadores, sigui quina sigui la seva àpoca històrica o la seva condició, perquè són elles les que han fet rodar la meitat del nostre món"

Maria Magdalena Gelabert i Miró

Avui, 6 de març, ens han acompanyat a la Biblioteca Miquel Àngel Riera tres dones escriptores: Bàrbara Duran, Maria Magdalena Gelabert i Cristina Salom. Les ha presentades Manel Santana, i elles han començat a explicar-nos els motius pels quals escriven. No tan sols això, si no que ens han presentat la seva obra publicada fins ara, llibre per llibre, que han portat a la Biblioteca. Desprès han contestat les preguntes dels alumnes i ptofessors presents a l'acte.

Ha estat una trobada molt enriquidora donat el tarannà proper. planer i senzill de les tres convidades, que ens han oferit molts moments encoratjadors i divertits durant la seva exposició. Si voleu consultar la seva bibliografia podeu acudir als enllaços de l'Associació d'Escriptors en Llengua Catalana que figuren a continuació:

Bàrbara Duran Bordoy

Maria Magdalena Gelabert i Miró

Moltes gràcies! Ja sabeu que aquí és ca vostra!











































Entrades populars