DEPARTAMENTS DE CATALÀ, CASTELLÀ, i MUSICA. COMISSIÓ DE COEDUCACIÓ: DIA INTERNACIONAL DE LA POESIA (21-MARÇ-2024)

A l'IES Mossèn Alcover, cada 21 de març, celebrem el Dia Internacional de la Poesia. Aquest any hem tengut molts d'actes, que vos contam a continuació. Encetam amb Àngels Torres, alumna de primer de Batxillerat i la seva activitat "Poesia d'emergència", que constitueix la hipòtesi, objectiu i tema del seu TDR. Va consistir en cercar, dedicar, regalar i repartir poemes d'emergència als professors, companys, familiars... Ja que aquesta activitat era dins el mes de març, mes de la Dona escriptora, la gran majoria dels poemes van ser d'autores femenines.

Així mateix, el Departament de castellà va proposar una activitat anomenada "Prospecto emocional", amb l'objectiu de relacionar poesia i medicament i fer una anàlisi de les indicacions terapèutiques, efectes secundaris, categoria farmacològica...La finalitat era demostrar que la poesia recitada pot crear sensacions emocionals plenes de plaer i exaltació de l'esperit. Per la seva part, el Departament de Català recitava i regalava poemes a tothom. 

Per acabar la celebració, el Departament de Música es va afegir amb la interpretació de tres cançons, la darrera de les quals teniu aquí en el vídeo.

Moltes gràcies a tots per participar!








































Entrades populars