PRESENTACIÓ DE LA NOVEL·LA DESPERTAR DE JOSÉ MARÍA SÁNCHEZ

 

Dimecres, 11 de març, es va presentar el llibre Despertar. Memorias de un joven epiléptico, de José María Sánchez a la biblioteca de l'IES Mossèn Alcover. La presentació anà a càrrec de Manel Santana, cap d'estudis del centre i escriptor. En Jose és exalumne del centre i ha escrit una primera novel·la en dos volums que, segons el presentador de l'acte, és la història de la superació i de l'evolució personal del protagonista, alter ego de l'autor. Un dels escenaris principals és, precisament, el Mossèn, amb els seus alumnes i els seus professors. Alguns elements caracteritzen amb força el relat: les converses amb els companys de classe sobre futbol i sobre política, el context històric del moment (la crisi del 2008), la malaltia del protagonista, la banda sonora d'aquells anys a través de la música...

La presentació es va desenvolupar a través d'un diàleg constant entre autor i presentador. A la pregunta de com caracteritzaria el record del seu pas pel centre, l'autor digué que va rebre bondat i intensitat. Són dues qualitats que el caracteritzen també a ell. Gràcies per tornar a la nostra biblioteca!

Recordau que podeu assistir a una nova presentació d'aquesta obra a Món de Llibres. Serà dimecres, 18 de maig, a les 19h.

















Entrades populars