JOAN RIERA FERRARI, FILL IL·LUSTRE DE MANACOR

Tots els grups municipals de l'Ajuntament de Manacor han acordat per unanimitat declarar Joan Riera Ferrari -juntament amb Catalina Riera Roig, Aina Sansó Rosselló i Lluïsa Fuster Cortès- Fill il·lustre de Manacor. Segon consta a l'acord: La seva obra aconseguí el reconeixement internacional . Atrevit, trencador, innovador, Riera Ferrari ha fet una contribució impagable a les arts plàstiques i a l'art contemporani.

La comunitat educativa de l'IES Mossèn Alcover vol comunicar el seu agraïment al Consistori manacorí per aquesta proclamació, que ja fa estona que es merexia, tant per la importància de la seva obra com per la generositat immensa de l'artista. La Biblioteca Miquel Àngel Riera és la dipositària del seu llegat bibliogràfic i fotogràfic. Això encara ens fa sentir-nos més orgullosos de Joan Riera Ferrari. 

(Fotografia: Toni Catany)[ NOTA: Totes les fotografies pertanyen al Fons Riera Ferrari (IES Mossèn Alcover - Biblioteca Miquel Àngel Riera. Si les reproduiu, citau-ne la procedència]

Entrades populars