CINEMACLUB 39 ESCALONS - IES MOSSÈN ALCOVER: "UN PEQUEÑO MUNDO" DE LAURA WANDEL (2021)

 Vos convidam a la projecció del documental Un pequeño mundo de la directora Laura Wandel, que aborda la problemàtica del bullyng, una realitat aspre i ben present a la nostra realitat. Adreçat a adolescents, a les seves famílies i, en general, a tothom a qui pugui interessar el coneixement i reflexió sobre aquest tema d'actualitat.

Organitzen: Cinemaclub 39 escalons / Departament d'Educació de l'Ajuntament de Manacor / IES Mossèn Alcover / Dones de Llevant / Aficine Manacor / Enviu Manacor / Federació catalana de CineClubs.





Nora, una nina de set anys, arriba al costat del seu germà major Abel a un nou col·legi. Aviat apareixen dinàmiques d'assetjament escolar cap al seu germà. Nora viurà al mateix temps la impotència de no poder ajudar-lo, el seu desig d'integrar-se, i la incapacitat de comunicar-se amb els adults. Opera prima de la cineasta belga Laura Wandel, "Un pequeño mundo" ha esdevingut ja, des de el mateix dia de la seva estrena, un títol fonamental per a intentar esbrinar els mecanismes que permeten que l'assetjament escolar encara continuï sent una angoixant realitat massa vegades present a les nostres aules.


Entrades populars