Servei Lingüístic de l'Ajuntament de Manacor. I Concurs de videorecomanacions culturals per a joves youtubers de Manacor. Premis dels alumnes de l'IES Mossèn Alcover (1)


 Divendres, dia 18 de març de 2022, va tenir lloc al Molí den Beió l'entrega dels premis del I Concurs de Videorecomanacios Culturals per a Joves, organitzat pel Servei Lingüístic de l'Ajuntament de Manacor i la Direcció General de Política Lingüística del Govern.

El concurs s'adreçava a joves de Manacor d'entre 14 i 30 anys, o als que, sense residir-hi, cursin estudis en algun centre educatiu del municipi. És tracta d'un concurs que vol estimular la creació i la difusió de continguts audiovisuals a Internet el català i promoure la lectura i el consum d'obres audiovisuals en llengua catalana entre els joves del municipi. 

Entregaren els premis els batle de Manacor, Miquel Oliver, la directora general de Política Lingüística, Beatriu Defior, i Sebastià Llodrà, delegat de Política Lingüística. Hi assistiren també Joan Toni Sunyer, presentador de l'acte, i Isabel Andreu, responsable del Servei Lingüístic de l'Ajuntament de Manacor. 

Anirem publicant els premis al Blog a mesura que les publiquem a Instagram. Aquí teniu les fotografies.
























Entrades populars