IES Mossèn Alcover. 8M. Dia Internacional de les Dones (5). Exposició al Claustre de Sant Vicenç Ferrer. Batxillerat Artístic.




 La delegació d'Igualtat de l'Ajuntament de Manacor va commemorar el Dia Internacional de la Dona amb diversos actes i exposicions, que acolliren diversos edificis, indrets i comerços de Manacor. El Claustre de Sant Vicenç Ferrer va aplegar tres exposicions: Treballadores, com a homenatge a totes les propietàries i empleades del sector del petit comerç, que lluiten dia a dia per mantenir la seva feina i el seu lloc de treball. Les fotografies han estat realitzades per Núria Sánchez.

Aquestes fotografies estan acompanyades per una altra exposició: Ants, metàfora entre la dona i la formiga, tant pel seu treball constant com per la seva resistència. Inclou més de cent formigues de metall realitzades per artistes dels Països Catalans, el Pais Basc, Madrid, Galícia i Andalusía. A partir del 16 de març, les formigues es repartiran per els diversos comerços del municipi i el departament de Comerç posarà en marxa un concurs de Tik Tok en el que els participants hauràn de crear un vídeo on hi surti la formiga. El concurs estarà dotat amb 10 premis de 300 euros. Animau-vos!

El Claustre allotja també la mostra dels alumnes del Batxillerat de les Arts de l'IES Mossèn Alcover, que porten molt de temps treballant el concepte de Igualtat, tal com demostren les pancartes de Fragments contra l'odi, penjades als arcs de la planta baixa de l'edifici, juntament amb els cartells de Les màscares parlen!. Aquí en teniu una mostra:























Entrades populars