"El dia que comença la primavera", de Luki Portas. Alumnes d'Arts Escèniques Batxillerat de l'IES Mossên Alcover. Direcció: Joana M. Massanet

El grup d'Arts escèniques de 2n de Batxillerat presentà els dies 25 i 26 de març a la sala La Fornal l'obra El dia que comença la primavera, de la dramaturga Luki Portas.
L'abús per xarxes és denunciable, però el més dificil és detectar-lo. La violència s'amaga davall de les paraules més dolces. El dia que comença la primavera és un text que parla de la por que es genera a través dels canals de comunicació que utilitzam, sobre com el patriarcat està tan instaurat que sovint no podem ni detectar-lo, i de com, per a una víctima, el pitjor no és ser una víctima, és reconeixer-ho i sentir que es mereix ser-ho.

L'obra parla de com una adolescent comença a tenir por a la seva pròpia ciutat, de com una agressió verbal l'arriba a afectar en tots els aspectes de la seva vida i l'endinsa a les profunditats més baixes de la integració humana. I, finalment, ens parla de l'estigma de les malalties venèreas, tan sovint silenciades o, millor dit, mal explicades.

Aquí teniu les fotografies de la representació teatral. Enhorabona a tots els intèrprets i a la seva directora Joana Maria Massanet!






























































 

Entrades populars