L'IES MOSSÈN ALCOVER A LA NIT DE L'ART 2022 DE MANACOR

 Com ja sabeu, el passat dissabte dia 1 d'octubre va tenir lloc a Manacor la Nit de l'Art 2022. Hi participaren, entre molts d'altres artistes i artesans, els alumnes de 1r de Batxillerat artístic de l'IES Mossèn Alcover, amb una obra pictòrica sobre tela titulada "Aquí i ara, cuidam el nostre entorn", una reflexió sobre la relació de l'ésser humà amb la Natura que ens envolta. 




L'IES Mossèn Alcover també va col·laborar a la mostra deixant a la organització els seus cavallets i altres estris de dibuix perquè els poguessin aprofitar els artistes presents. La Nit de l'Art va ser un èxit i hem estat molt contents de participar-hi. Ara bé, des d'aquí volem presentar una queixa: la falta de llum feu que les obres dels nostres alumnes quasi no es distingissin, i si hi afegim la presència de dos cotxes mal aparcats just davant els dibuixos, el resultat no podia ser més decebedor.

Rebeu la nostra més sincera enhorabona per la iniciativa i també pel resultat. Que continui l'esperit renovador a la propera Nit de l'Art 2021!











(Aquarel·les de Sebastiana Galmés) 




(Dibuixos de Jose Troya) 


(Fotografies de Pi Subirach, Sebastiana Galmés i Jose Troya)


Entrades populars