BIBLIOTECA MIQUEL ÀNGEL RIERA. DONACIÓ DEL FONS BIBLIOGRÀFIC D'ANTÒNIA MATAMALAS

D'ençà del traspàs d'Antònia Matamalas Prohens, el passat 23 de gener de 2024, s'han anat succeint els homenatges i reconeixements a la seva figura com a dona defensora dels Drets Humans i com a activista feminista.

Un dels seus espais de treball eren els centres educatius, entre els quals hi té un lloc destacat l'IES Mossèn Alcover que, des de feia anys, col·laborava amb Matamalas per a la celebració del dia 8 de març o per a les reivindicacions del 25 de novembre en contra de la violència masclista, entre d'altres projectes.
En reconeixement per aquest vincle, el marit d'Antònia Matamalas, Rafael Valverde Maldonado, ens ha fet donació d'un gran nombre de llibres de gran interès per a nosaltres. Es tracta, sobretot, d'obres vinculades a la història de les dones i al feminisme, d'interès general; així com també obres sobre Història de l'Art, d'especial interès per a l'alumnat i el professorat del batxillerat artístic.
L'IES Mossèn Alcover té prevista la creació d'un Fons Antònia Matamalas, tal com férem anteriorment amb el Fons Bibliogràfic Riera Ferrari o amb el Fons Musical Ramon Codina.

En nom de la comunitat educativa de l'IES Mossèn Alcover mostram el nostre agraïment més sentit per aquesta donació tan generosa i particular.



















 


Entrades populars