PREMIS ALS ESTUDIS SUPERIORS 2023 DE L'AJUNTAMENT DE MANACOR

Roser Ramis Pasqual, ex-alumna del Mossèn i estudiant del doble grau de Sociologia, Ciències Polítiques i de Gestió Pública va quedar en segona posició dels XVIII Premis Universitaris de Manacor amb una nota mitjana de 9.080. 

Pel que fa als Premis als estudis de Formació Professional en la seva tercera edició, dues alumnes de l'IES Mossèn Alcover han estat premiades: Imane Kaidari Zidane, estudiant del CFGS d'Higiene Bucodental a l'IES Mossèn Alcover, es va proclamar segona estudiant de Manacor amb millors qualificació amb una nota mitjana de 9,894. Leticia Arias Molina, també estudiant del CFGS d'Higiene Bucodental, ocupà la tercera posició amb una nota mitjana de 8,580. 

En un acte celebrat a la seu del Centre Universitari de Manacor dia 29 de desembre, el batle de Manacor, Miquel Oliver i la delegada d'Educació, Carme Gomila varen fer entrega dels Premis als estudis superiors 2023. L'acte va ser conduït pel director del Centre Universitari de Manacor, Jaume Rigo, i va comptar amb l'assistència de les famílies de les persones premiades. 

D'entre els estudiants amb expedients acadèmics brillants que se varen presentar a aquests premis, el tribunal qualificador va seleccionar els tres millors de les dues categories, atorgant a aquests alumnes la dotació econòmica del premis, que és de 500 euros per al guanyador, 300 euros per al segon qualificat i 200 euros per al tercer. 

Enhorabona a les tres!









Entrades populars