CRISTINA SUREDA, CAMPIONA FEMENINA i MIQUEL SUREDA, BRONZE SUB 18, AL FESTIVAL INTERNACIONAL D'ESCACS DE JEDDAH (ARÀBIA SAUDITA)




Som en Miquel Sureda González, alumne de 2n de batxiller. Vaig anar convidat de viatge a un torneig d'escacs juntament amb la meva germana Cristina. Tant el meu tutor, Tomeu Carrió, com na Bel de la Biblioteca em varen dir que enviés informació sobre el viatge juntament amb algunes fotografies, i per això us envio el text que ens ha dedicat el nostre club perquè tengueu una idea.

"CRISTINA SUREDA CAMPIONA FEMENINA I MIQUEL SUREDA BRONZE SUB 18 AL FESTIVAL INTERNACIONAL DE JEDDAH Miquel i Cristina Sureda, han estat jugant, del 24 al 30 de gener, el I Festival Internacional Juvenil de Jeddah . Aquest torneig és un esdeveniment privat que té el focus posat en les dones escaquistes, els joves i les escoles. Vol fomentar els escacs juvenils, fins als divuit anys. Set jugadors de la federació espanyola varen ser convidats a participar d'aquest festival entre ells els manacorins i jugadors del club Reis i Dames, Miquel i Cristina Sureda. Allà varen poder jugar contra jugadors de la India, Armenia, Aràbia, etc. El resultat va acompanyar perquè na Cristina es va proclamar campiona femenina i en Miquel bronze sub 18. Bona experiència a un torneig internacional on també pogueren disfrutar d'excursions al desert, museus, etc i dels menjars típics del país. Enhorabona"

(Crònica i fotos: Miquel Sureda González)







Entrades populars