IES MOSSÈN ALCOVER. DIADA MOSSÈN ALCOVER 2024. OFRENA FLORAL A L'OBELISC DE NA CAMEL·LA

Dia 2 de febrer a l'horabaixa, es va dur a terme l'Acte Floral per commemorar els cent seixanta-dos anys del naixement d'Antoni M. Alcover a l'obelisc del Passeig de Na camel.la, sota l'organització dels "Amics de la Institució Pública Antoni M. Alcover"
Desprès de la presentació de l'acte per part de la presidenta de l'Associació d'Amics de la Institució Alcover, M. Magdalena Gelabert desfilaren pronunciant unes breus paraules.
La directora de la Institució Alcover Amàlia Salas, la directora de l'Escola Municipal de Mallorquí Margalida Rosselló, M. Antònia Mora en nom dels Amics de l'Escola Municipal de Mallorquí, Carles Cabrera de l'STEI Intersindical, Bartomeu Matamalas de l'Associació Cultural S'Agrícola de Manacor, M. Esperança Nicolau de l'Associació d'Amics del Museu d'Història de Manacor, el director de l'Institut Mossèn Alcover Antoni Gaià, la presidenta de l'Obra Cultural Balear de Manacor Margalida Fuster, Llucia Mesquida Rigo en representació dels familiars de Mossèn Alcover, Llorenç Mas com Alcoverista destacat de Manacor, la directora insular d'hisenda M. Antònia Sansó i el Batle de Manacor Miquel Oliver.
També es llegiren unes paraules que Gabriel Barceló Bover havia fet arribar, ja que es troba recuperant-se a una clínica d’Inca. Fou sense cap dubte el manifest més emocionant i aplaudit de tots.
Desprès una breu actuació musical per part de l'alumnat del batxillerat musical de l'Institut Mossèn Alcover, acompanyats a la guitarra per Xavier Muñoz i dirigits per Joan Carles Andrés que interpretaren Himne del Mossèn Alcover i Cant de La Balanguera.
Per acabar amb el sons de flabiol, tamborino i xeremies, es varen ballau una tanda de jotes i degustaren alguns crespells i vi dolç.
Moltes gràcies.

























(Crònica i fotos: Joan Servera)

Entrades populars