TONI GALMÉS i CATALINA GONZÁLEZ VILAR. "MOLLY WIND. BIBLIOTECARIAS A CABALLO". PRESENTACIÓ A LA BIBLIOTECA MUNICIPAL DE MANACOR

 Toni Galmés i Catalina González han tornat a oferir-nos una nova aventura: "Molly Wind. Bibliotecarias a caballo", que presentaren el passat dia 11 de novembre a la Biblioteca Municipal de Manacor, amb la participació de Júlia Mérida.

El còmic ens parla del valor universal de l'amistat, amb la recreació de l'història d'una nena molt valenta i del seu cavall Carson. Molly Wins té nou anys i viu amb els seus oncles i la seva germana Ann a una granja, al sud dels Apalatxes. La vida no és fàcil i no hi ha diners, però, quan més ho necessiten, els cau una oportunitat del cel: la biblioteca local contracta a al·lotes que puguin facilitar la lectura a la gent que viu a les muntanyes.

Així, acompanyada pel seu fidel Carson, ambdòs viuran un seguit d'aventures entre boscs, bandolers, llibres i molts embolics. Què es podia esperar d'una valenta bibliotecària a cavall i dels seus amics?

 Pròximament s'editarà en català. El còmic ens ha encantat i recomanem la seva lectura. Des de l'IES Mossèn Alcover volem donar l'enhorabona als dos autors i encoratjar-los a publicar noves aventures.




(Fotografia: Ultima Hora)






















Entrades populars