25 N AL MOSSÈN (5). PRESENTACIÓ DE L' "ESPAI AURORA" I LECTURA DEL MANIFEST

Vàrem decidir que aquest 25 N al Mossèn es dedicàs a fer un sentit homenatge a Aurora Picornell (1912-1937) ("Fins a l'Aurora"). Política, sindicalista, d'ideologia comunista i feminista; la seva fossa va ser trobada al cementiri de Son Coletes de Manacor fa poc temps. Així ho va explicar el nostre director, Toni Gayà, acompanyat per membres del Col·lectiu Dones de Llevant i de l'APIMA de l'IES Mossèn Alcover que participaren amb nosaltres a tots els actes.

Toni Gayà donà la paraula a Soraya Chaib, que llegí les paraules escrites per Manel Santana referides a la trajectòria vital i la significació històrica d'Aurora Picornell. Desprès, Silvia Rigo va posar veu al manifest, que ella mateixa havia escrit. Va seguir la inauguració de l'espai Aurora i l'actuació de l'alumnat de música del Batxillerat musical i la performance "La veu silenciada", a càrrec dels alumnes del Batxillerat d'Arts escèniques dirigida per Joana M. Massanet i Elisabet Gayà. Un dia després participaren a la convocatòria del Col·lectiu de les Dones de Llevant, a sa Bassa de Manacor.

Per a tots, fou una jornada de conscienciació sobre la violència contra les dones, amb el desig de que acabi totalment. Així mateix, els espectacles i les exposicions foren magnífics. També volem destacar el cartell que ens regalà Elisabet Gayà, que ens emocionà a tots.

Moltes gràcies! Sense vosaltres res és possible!












































#coeducaciomossen #musicamossen #dibuixmossen #artsesceniquesmossen #bibliotecamossen #coeducacio #contralaviolènciadegènere


Entrades populars