FUNDACIÓ GUILLEM CIFRE DE COLONYA. XERRADA DE L'ESCRIPTORA MARIONA BESSA: "LA CAPTURA". ALUMNES DE PRIMER D'ESO

Com ja sabeu, any rere any, la Fundació Guillem Cifre de Colonya ens obsequia amb exemplars de l'obra guanyadora del Premi Guillem Cifre de Colonya per al nostre alumnat. El llibre guanyador del 2022 i que hem treballat enguany és La captura. de l'escriptora andorrana Mariona Bessa.
A l'IES Mossèn Alcover, com podeu veure a les notícies i fotografies anteriors, hem treballat a classe en la lectura del llibre que ha agradat moltíssim tant als nostres alumnes com a les professores i professsors.
Diluns 20 de novembre hem rebut la visita de l'escriptora que, durant tres sessions, ha pogut explicar al nostre alumnat com ha estat la seva trajectòria literària i quines són les particularitats d'aquesta novel·la, La captura.
L'escriptora, Mariona Bessa, ha pogut respondre a totes les preguntes que li plantejava el nostre jovent i a compartir amb el seu gust per la lectura a partir dels aspectes sobre el llibre i sobre la seva figura d'escriptora dels quals els nostres joves estaven endarrer.

En nom del Departament de Català i de la comunitat educativa de l’Institut Mossèn Alcover de Manacor, volem expressar el nostre agraïment per aquesta donació de Colonya que ens ha ajudat al lalrg dels anys a dinamitzar el nostre centre en el
foment de la lectura entre el nostre alumnat.


































LUCIANA, TONI i SOFÍA


LLÚCIA, NEUS i AILIME

FRANCINA MARÍ i MARIA CERCAS



AINA FABIOLA GARCÍA i FRANCESC PICAZO


KAWTAR RAKHAK, NABILA OUCHEN i IKHLAS ZINOUNI


Entrades populars