IES MOSSÈN ALCOVER. SÍLVIA RIGO MARÍ GUANYA EL PREMI A LA MILLOR HISTÒRIA DE MALLORCA i DE LES ILLES BALEARS DE LA XV EDICIÓ D'AMIC-FICCIONS

 


El concurs literari AMIC-Ficcions va entregar els seus premis al Centre Cultural de la Misericòrdia de Palma, el passat dia 16 de maig de 2023. Dels 437 participants de les Illes Balears (201 de Mallorca), el relat de Sílvia Rigo Marí ha estat guardonat amb el Premi a la Millor Història de les Illes Balears i a la Millor Història de Mallorca en la XV edició del concurs literari Amic-Ficcions.

El Jurat ha considerat que el seu relat - "La dansa del gel i l'aura" - era merexeidor del premi de les Illes Balears per "l'excepcional originalitat d'un relat de fantasia impecablement escrit i narrat, el qual t'encisa des del principi a través de la història oculta arran de la mort d'un germà, amb un fill bastard, el qual no accepta la matriarca i totes les veritats darrere d'una família. L'autora aconsegueix encisar i corprendre al lector amb una narració perfectament executada i sorprenent"

El segon premi ha estat per Enric Pérez Massanet ("L'home del prat") de l'IES Maria ângels Cardona de Ciutadella i el tercer lloc l'ha aconseguit Korana Tomasevic, del Col·legi Mestral d'Eivissa. Han entregat els premis Beatriu Defior, Directora General de Política Lingüística del Govern de les Illes Balears, i Luís Segura Seguí, Director insular de Política Lingüística.

En el mateix concurs, Jana Galmés Capó també fou finalista per Mallorca. I ara, Sílvia Rigo haurà de competir amb els representants de la resta de territoris dels Països Catalans als quals s'estén aquest concurs.

Enhorabona i endavant!




























"La dansa del gel i l'aura". Capítol 1

"La dansa del gel i l'aura". Capítol 2

"La dansa del gel i l'aura". Capítol 3

Entrades populars