Maria Hein: "Continent i contingut"


Maria Hein  presentarà el seu disc, “Continent i contingut”, el proper dissabte dia 20 de març a Manacor, a can Lliro. Desprès de diverses actuacions aquest estiu passat, Maria Hein treu a la llum el seu primer disc, que esperàvem amb delit. Del seu treball se’n han fet ressò dues de les principals revistes musicals: “Enderrock” i “S’Altra Música”. En aquesta darrera, entrevistada per Toni Jaume, Maria Hein ens parla del disc:

 

És un primer disc. Un provar que serà , de tot el que m’ha sortit fins ara (...) És una recopilació de trossets de Maria. La idea del disc és un poema visual d’un tassó que vessa. El tassó som jo, que som el continent, i l’aigua és el contingut, que són els meus problemes. I vessa perquè no hi caben. Omplint un buit tanca el disc i també hi està relacionat”

 

Així mateix la revista inclou diverses fotografies de la cantant fetes per Aina Martos, que vos oferim a continuació. També podeu llegir l’entrevista que li ha fet Anna de la Salut, a

l’Enderrock. Totes tres són exalumnes de l’IES Mossèn Alcover i, des d’aquí, les desitjam tota la sort del món. Enhorabona! Orgullosos de vosaltres!

Enderrock: Maria Hein, entrevistada per Anna de la Salut


 



(Fotografia: Aina Martos)

(Fotografia: Aina Martos)


Entrades populars