Jantià, la nova veu del pop català


 

Avui toca parlar-vos de Jantià (Joan Sebastià Sansó Perelló, Manacor 2002), el descobriment musical d'aquest estiu. A l'IES Mossèn Alcover ja és prou conegut: l'hem escoltat moltíssimes vegades participant -amb els seus companys- a tots i cada un dels actes que hem celebrat i per als quals els hem demanat la seva ajuda. A més, crearen i impulsaren l'activitat Música al pati, que va tenir una gran acollida. I ara, en Jantià estudia a Barcelona, a l'ESMUC, per tal d'obtenir el grau superior de música.

I a l'estiu va treure el seu primer disc (P.A.S.), aconseguint un èxit aclaparador. Les publicacions musicals del país l'han anomenat la nova veu del pop català. De fet, actuarà aquest novembre al IV Premis Enderrock de la Música Balear 2021 i a la gala dels premis 31 de desembre de l'OCB. L'acompanyen en els escenaris Enric Caldentey (bateria), Tomeu Carrió (baix), Llucia Nebot (teclats) i Toni Nadal, a la guitarra. Tots ells són ex-alumnes del Mossèn. Ja han actuat a diversos indrets de Mallorca i els han contractat per molts d'esdeveniments futurs, dels quals vos anirem informant. 

Vos deixem amb un grapat de fotografies i amb els vídeos de les seves cançons. Des del Mossèn li volem donar l'enhorabona més gran i encoratjar-lo en aquesta aventura vital i professional. Orgullosos de tu, Jantià! Aquí és ca vostra!












Entrades populars