Noelia Escalas, la passió per la literatura i la música

 Ja fa mesos que volíem escriure aquest article, però el temps i les circumstàncies no ens deixaren. Li teníem ganes i -a la fi- hem trobat el moment per publicar-lo al Blog de la Biblioteca.

Noelia Escalas és professora de Llengua i Literatura castellanes a l'IES Mossèn Alcover. Va venir el curs passat i s'integrà molt aviat al centre, participant a diverses activitats de la Biblioteca. El que probablement no saben els seus alumnes -ni molts dels professors- es que Noelia és una apassionada de la música, en especial dels recitals i espectacles en directe. Col·labora amb la revista Mallorca Music Magazine, a on publica els seus articles i reportatges sobre l'actualitat musical a l'illa. Són textos a on no només ens parla de l'actualitat més immediata sinó que també explica la trajectòria de l'intèrpret o el grup demostrant el bagatge musical que te emmagatzemat des de fa temps. La veritat: és una delícia llegir-la.

Des d'aquí vos convidam a seguir-la, per la qual cosa vos adjuntam una sèrie d'enllaços de la revista. Però no són tots. Continuarem!

Enhorabona, Noelia! Sempre amb tu!



Melòmana i festivalera, amant de la literatura, la poesia i la música
(NOELIA ESCALAS)



(Foto: José Luis Luna. Mallorca Music Magazine)

Rozalén, un canto a la vida y a la belleza



(Foto: Mallorca Music Magazine)




(Foto: Mallorca Music Magazine)



Entrades populars