"EL BOSC". Alumnes d'Arts Escèniques de l'IES Mossèn Alcover

 


En Marc, un al·lot molt popular a l'institut, fa un any que s'ha suïcidat. El seu grup d'amics i amigues és reuneixen en el bosc on en Marc va celebrar el seu darrer aniversari, després d'haver rebut el seu darrer missatge. En Marc tendrà una sorpresa preparada: una gimcama macabra per a celebrar amb ells l'aniversari de la seva mort.

Aquest és l'argument de l'obra de teatre representada el cap de setmana passat per els alumnes d'Arts Escèniques (2BAT A) de l'IES Mossèn Alcover, a la Sala La Fornal de Manacor. La direcció fou de la seva professora, Joana Maria Massanet, i la dramaturgia a càrrec d'Aina de Cos. A les funcions va assistir un gran nombre de públic, que va omplir la sala. 

L'obra s'inscriu en el marc de Tutories teatrals, un programa de formació i innovació educativa que pretén facilitar als centres educatius d’educació secundària obligatòria i batxillerat l’apropament a la dramatúrgia contemporània a través de textos d’autors i autores de les Illes Balears. El concepte d’aquesta proposta educativa té com a referent les tres línies directrius de la innovació educativa: mediació, educació i transformació.

El Teatre Principal i el Servei d’Innovació Educativa posen a disposició dels docents, per una part, la tutoria teatral formada pels autors i autores de les obres, la direcció d’escena i el suport tècnic, i, per l’altra, la formació permanent del professorat per a la producció de les obres teatrals als centres educatius.


Aquí teniu un ampli reportatge fotogràfic de l'esdeveniment. Des de l'IES Mossèn Alcover vos donem la més sincera enhorabona a tots!

































































(Fotografies: Xisco Forteza Galmés i Bel M. Riera)

Entrades populars