IV Jornades de Biblioteques Escolars de les Illes Balears


El passat dia 2 de març de 2016 assistirem a les IV Jornades de Biblioteques escolars de les Illes Balears, al CEP de Palma. Ens trobarem allà tot un grapat de professors que organitzem les biblioteques dels nostres centres, per tal de compartir coneixements i experiències. Maria F. Alorda (Directora General de Formació Profesional i del Professorat) i Coloma Ferrer (cap del Servei d’Innovació Educativa) ens donaren la benvinguda i presentaren les Jornades.
A continuació Teresa Maña Terré, professora de la Facultat de Biblioteconomia i Documentació de la Universitat de Barcelona, pronuncià la ponència inaugural: Biblioteca i Innovació. Ens parlà de la Biblioteca com un entorn idoni per l’aprenentatge, de la cultura de la informació actual, dels reptes a superar i de la Biblioteca com a entorn digital i dels seus recursos. La professora Maña ens donà les eines per continuar la nostra tasca,  assumint tots i cada un dels canvis metodològics que suposen avui en dia gestionar una biblioteca a l’era digital. Al final, vos adjuntem un enllaç de la seva pàgina web.

A l’apartat de comunicacions presentarem la Biblioteca Miquel Àngel Riera. Juntament amb nosaltres hi foren presents el CEIP Es Pont (Palma), l’IES Josep Sureda i Blanes (Palma), el CEIP Xaloc (Peguera), l’IES Calvià, el CEIP Marian Aguiló (Palma) i el CEIP Vialfàs (Sa Pobla). Entre tots parlarem de les nostres biblioteques escolars, del seu funcionament, activitats i experiències. Fou una trobada molt profitosa i engrescadora: sabem que estam en el bon camí. I no volem acabar sense donar les gràcies a Cristina Bellver, sempre amatent amb nosaltres, una perfecta amfitriona i millor professional.











Entrades populars