DEPARTAMENT D'EDUCACIÓ FÍSICA. MASTERXEF 2023 (3a EDICIÓ)

Aquest curs s'ha recuperat una activitat del Departament d'Educació fFsica: el Masterxef! Juntament amb la matèria Treball de recerca n'Anas el Akkaoui, alumne de 1r de Batxillerat, que treballà el tema de la Nutrició i la Dieta saludable, ha organitzat aquesta 3ª edició. I durant l'esplai de dilluns dia 19 tota la comunitat educativa ha pogut gaudir d'aquesta activitat amb un gran èxit de participació i de públic. 

Tot això ha estat possible gràcies a la participació d'una representació variada d'alumnes de  l'etapa de secundària:Desiré González, Martí Gallardo,Josep Berga,Margalida Picazo, Khadija El Atmani, Biel Torrandell... Fins i tot hi ha participat un professor! En Maties Alzina!
El nostre jurat no ha tingut una tasca fàcil. El jurat representatiu de la nostra comunitat educativa estava format per: Pablo Vacas (alumnat), Catalina Mut i Miquel Àngel Grimalt (professorat) i Aina Miquel (personal no docent)

Finalment, després d'un triple empat que s'ha decidit gràcies a la rúbrica i valorant qui tenia més excel·lents, el nostre director en Toni Gayà ha fet entrega del diploma acreditatiu de campió de la 3ª edició del Masterxef a en Martí Gallardo de 4t D. 

Enhorabona a tots!


(TEXT i FOTOGRAFIES: NOELIA ESCALAS)


















































Entrades populars