LAURA CAPÓ RODRÍGUEZ REPRESENTA ESPANYA AL CAMPIONAT MUNDIAL DEL WORLDSKILLS



La Conselleria d'Educació es fa ressò de la participació de l'alumna de l'IES Mossèn Alcover Laura Capó Rodríguez al campionat mundial del Worldskills a la seva web:

La mallorquina Laura Capó Rodríguez representa Espanya al campionat mundial de Worldskills

Aquesta competició internacional, que se celebra a Lió, reuneix 1.400 competidors de més de 70 països.

Laura Capó és alumna de Formació Professional de l’àmbit sanitari a l’institut Mossèn Alcover de Manacor.

Laura Capó Rodríguez participa dels Worldskills que se celebren a Lió. La mallorquina representarà Espanya en aquestes olimpíades de Formació Professional que enguany arriben a la 47a edició.

Laura Capó Rodríguez es va classificar per a aquesta competició internacional després de guanyar la medalla d’or als SpainSkills, que varen tenir lloc al mes d’abril a Madrid. Laura cursa FP de l’àmbit sanitari a l’IES Mossèn Alcover de Manacor.

1.400 competidors de més de 70 països i regions s’han reunit a Lió per competir en 59 famílies professionals, relacionades amb Arts creatives i moda, Construcció i tecnologia de la construcció, Serveis socials i a la persona, Tecnologia i enginyeria de fabricació, Tecnologies de la informació i la comunicació o Transport i logística. Està previst que més de 250.000 persones de tot del món visitin les competicions.

WorldSkills ofereix una oportunitat única per evolucionar els estàndards de formació professional, fomentar la innovació i promoure professions i habilitats arreu del món.

Podeu llegir la notícia completa a l'enllaç:

https://www.caib.es/pidip2front/ficha_convocatoria.xhtml?lang=ca&urlSemantica=la-mallorquina-laura-capo-rodriguez-representa-espanya-al-campionat-mundial-de-worldskills

Entrades populars