EXPOSICIÓ FOTOGRÀFICA. CLÀUDIA TORRES PONT: "FLUÏDESA". ASSOCIACIÓ CULTURAL S'AGRÍCOLA. MANACOR

 




Clàudia Torres Pont estudia 2n de Batxillerat estudia segon de Batxillerat artístic Musical i d'Arts escèniques a l'IES Mossèn Alcover. Però també és una entusiasta del cunema i de la fotografia i ens presenta "Fluïdesa", una exposició fotogràfica l'Associació Cultural s'Agrícola de Manacor.

Segons podem llegir a la presentació "Fluïdesa" és el resultat de captures a baixa velocitat d'unes escenificacions i muntatges que directament ens duen a pensar en melodies musicals que per uns seran temps de vals i per altres desplaçaments de tangos però tal vegada sigui la senzillesa de la captura del so dels sensuals moviments captats.

I que podem dir de la llum? Amb la facilitat en euè es pot congelar un moviment, Clàudia Torres ha optat per adjuntar les altres dues aficions: fotografia i cinema, aconseguint, en una fracció petita de temps, captar el moviment de la figura fotografiada, creant així 11 de les obres exposades. A tres obres inverteix la tècnica perquè la fluïdesa del moviment de l'intèrpret de la imatge s'aturi i congela el moviment d'una suau i lleugera tela que vola creant imatges geomètriques.

La temperatura de color de les obres és molt diversa. A partir d'una sola imatge en blanc i negre, Torres Pont va jugant cromàticament amb diferents tons verdosos i blaus, passant des dels 5000 graus de la llum del flaix als 2000 de la llum de l'espelma.

En definitiva, un petit gran treball de na Clàudia que no deixarà indiferent al nombròs públic que anirà contemplant fins dis 11 de setembre aquestes magnífiques obres.










(Fotografies: Associació Cultural s'Agrícola)


     en A    

Entrades populars