MANACOR: NIT DE L'ART 2022 , AMB LA PARTICIPACIÓ DE L'IES MOSSÈN ALCOVER


 


L'Ajuntament de Manacor ha organitzat, per primera vegada, la Nit de l'Art, un esdeveniment que una bona part dels manacorins reclamaven. Així, dissabte, dia 1 d'octubre, el barri de Fartàritx acollirà les manifestacions artístiques, a partir de les 17 hores. Els molins fariners (de la Confraria dels Tastavins, d'en Parera, de sa Coma i d'en Sabina), espais privats, carrers i places s'ompliran d'art i d'artesania (veure programa adjunt).

Més de 70 artistes han confirmat a hores d'ara la seva participació, i entre ells hi ha els alumnes del Batxillerat artístic de l'IES Mossèn Alcover, a la seu del molí d'en Parera. Un dels seus professors, Domènec Boronat, juntament amb Lola Lloberas i amb la participació de Marina Cànaves, presentarà una vídeo-instal·lació: Exhumació Fase IV, al molí d'en Sabina.

I també és molt representativa la presència d'antics alumnes del Mossèn: Biel Parreta, Adrià Mayordomo, Matíes Sagrera, Bel Miquel, Bel Gomila, Cati Cànoves, M. del Mar Vanrell... i el nostre estimat Hartmunt Bostman. Tots ells ens mostraran les seves creacions artístiques. També volem donar l'enhorabona a la coordinadora de la Nit de l'Art, Maria Magdalena Vives. Endavant!







Entrades populars