SETMANA ALCOVER (2). IES MOSSÈN ALCOVER. HOMENATGE A ANTONI M. ALCOVER.


"LES PARAULES SÓN LES ARTICULADORES DE LA NOSTRA CULTURA. MOSSÈN ALCOVER, AMB LA SEVA EMPENTA I CARÀCTER FORT, VA MARCAR UN CAMÍ QUE ES EL QUE VOLEM SEGUIR" (Maria Magdalena Gelabert)

Ahir, dia 2 de febrer, l’IES Mossèn Alcover va retre homenatge al filòleg manacorí del qual porta el nom. La professora Maria Magdalena Gelabert va exercir de coordinadora i presentadora de l'acte, donant pas a les diverses intervencions. 

Començaren a parlar Maria i Paula Mesquida Rigo, familiars d'Alcover i alumnes del nostre centre. Continuà Gabriel Barceló, gran alcoverista i que cada any ens acompanya. Després intervení Miquel Oliver, Batle de Manacor, que va assistir a l'homenatge acompanyat de Mateu Marcè, regidor de Cultura, i de Carme Gomila, regidora de l'Àrea de Polítiques Transversals. Va cloure l'acte institucional el director de l'IES Mossèn Alcover, Antoni Gayà. que va destacar "l'orgull de dur el nom de Mossèn Alcover, per la seva defensa de la llengua i la cultura catalanes". Tots ells estaren rodejats dels familiars del filòleg, membres de l'Associació d'Amics Antoni M. Alcover, de Joan Gelabert com a personificació de Mossèn Alcover i de professors i alumnes del centre.

Com a cloenda, els alumnes del Batxillerat musical, dirigits per Bàrbara Duran, interpretaren l'Himne de l'IES Mossèn Alcover i La Balanguera, que cantàrem tots. Tot seguit, al pati, Joana M. Massanet i Agnès Oliver dirigiren un ball de bot ben vitenc.  Per molts d'anys!








































Entrades populars