Fundació Guillem Cifre de Colonya. "Corporació d'alienígenes S.A." de Lluís Prats


     Un any més, la Fundació Guillem Cifre de Colonya ens ha obsequiat amb exemplars de l'obra guanyadora del Premi Guillem Cifre de Colonya per al nostre alumnat. El llibre d'enguant és Corporació d'alienígens S.A. i l'autor guardonat Lluís Prats.

    A l'IES Mossèn Alcover, com podeu veure a les fotografies, hem treballat a classe en la lectura del llibre que ha agradat moltíssim tant als nostres alumnes com a les professores i professors. Enguany, la COVID-19 no ens ha permés la visita directa de l'escriptor com haviem fet els altres anys, però la Fundació Guillem Cifre ens oferí la possibilitat de tenir una entrevista digital. Per això, posteriorment al treball d'aula, el nostre alumnat plantejà unes preguntes que enviàrem a l'escriptor Lluís Prats qui, de manera molt amable i completa, contestà i explicà. Així, aclarirem tots els aspectes sobre el llibre i sobre la seva figura d'escriptor dels quals els nostres joves estaven endarrer.

    En nom del Departament de Català i de la comunitat educativa de l'Institut Mossèn Alcover de Manacor, volem expressar el nostre agraïment per aquesta donació de Colonya que, de manera especial en un any de tantes dificultats, ens ha ajudat a dinamitzar el nostre centre en el foment de la lectura entre el nostre alumnat.







Entrades populars