Anna de la Salud: Entusiastes (IB3)

Ja fa temps que seguim la carrera professional de la nostra estimada ex alumna Anna de la Salud, que va deixar el Mossèn i es va anar a estudiar Periodisme a Barcelona. Després va fer un Màster en Relacions internacionals, Seguretat i Desenvolupament. Edinburgh, pràctiques a Radio 4 (al programa Va de cine), treball a Radio Sants (La cort dels miracles)… fins que va tornar a Mallorca i ara - juntament amb Mariona Forteza - és la responsable del programa Entusiastes a IB3 Radio. Al mateix temps, exerceix de redactora al setmanari manacorí Cent per Cent i estudia Magisteri de Primària. Casi res, Anna!

Com a mostra, vos adjuntam un enllaç al seu programa, on també compareix una altra joia de la pedrera del Mossèn, na Joana Gomila. Seguiu Entusiastes. Val la pena.

Enhorabona, Anna! Amb tu!










"El poblat talaiòtic de s'Illot sura enmig dels complexes hotelers que varen començar a construir-se el 1962. Els habitants del poblat veien sortir el sol per damunt l'illotet que ara dona nom al nucli i el veien caure pel cim del puig de Massanella. Avui murs d'hotels ens tapen la mirada a est i oest.

Ara els humans gratam per trobar pedres que ens donin pistes. Per ventura d'aquí milenars d'anys gratarem per trobar les pedres del Peymar o del Playa Moreya.

Aquest còctel explosiu va ser font d'inspiració de la Jota dels Hereus.


Són cercles i segles

cercant es sentit

es fred dels estels

fa els humans ben petits


Aquí teniu aquesta meravella que ha fet Entusiastes IB3. Compartiu-la, cantau-la, ballau-la!"


(Joana Gomila)

Entrades populars