L'IES Mossèn Alcover celebra el dia dedicat a Antoni M. Alcover en el 159è aniversari del seu naixament

   Avui, dia 2 de febrer de 2021, hem celebrat al nostre centre el 159è aniversari del naixament de Mossèn Alcover. Malgrat les circumstàncies actuals i tot respectant les mesures sanitàries corresponents, com cada any, ens hem reunit davant la pedra simbòlica que la família de Mossèn Alcover cedí al nostre centre l'any 1975, per tal de dipositar rams de flors.
    Presidits pel director de l'IES Mossèn Alcover, ens han acompanyat diversos representants de l'Ajuntament de Manacor, els regidors Mateu Marcè i Artur Aguiló, representants de la família de Mossèn Alcover, Antònia Riera Alcover, Maria Alcover Oliver, Xavier Mesquida Riera, Martí Rigo Alcover, Paula Mesquida Rigo (alumna del nostre centre), entre d'altres. També ha assistit a l'acte el Sr. Gabriel Barceló Bover, en representació de l'alcoverisme. L'acte simbòlic de commemoració ha finalitzat amb el cant de La Balanguera per part de l'alumna Maria Heinz.
    Al llarg d'aquesta setmana, dins les possibilitats que ens permet la pandèmia i sense sortir de les aules, seguirem realitzant activitats relacionades amb la figura de Mossèn Alcover, sobretot vinculades al Diccionari i les rondalles. A més a més, la figura de Mossèn Alcover es passeja pel nostre centre de la mà de l'actor i professor, Joan Gelabert.























 

Entrades populars