L' Associació d'Amics de la Institució Publica Antoni M. Alcover celebra el dia dedicat a Antoni M. Alcover en el 159à aniversari del seu naixament amb una ofrena floral

L’Associació d'Amics de la Institució Pública Antoni M. Alcover celebra el dia dedicat a Antoni M. Alcover en el 159è aniversari del seu naixement amb una ofrena floral

Avui, dia 2 de Febrer de 2021, l'Associació d'Amics de la Institució Pública Antoni M. Alcover ha celebrat el 159è aniversari del naixement de Mossèn Alcover. Malgrat les circumstàncies actuals i tot respectant les mesures sanitàries corresponents, com cada any, ens hem reunit davant l'obelisc del passeig de Na Camel·la, per tal de dipositar-hi rams de flors.

Han acompanyat la presidenta de l'Associació, Bàrbara Duran, diversos representants de l’Ajuntament de Manacor, com els regidors Mateu Marcè i Sebastià Nadal, presidits pel batle Miquel Oliver; el director de l’IES Mossèn Alcover, Antoni Gayà; representants de la família de Mossèn Alcover comAntònia Riera Alcover i Jaume i Xavier Mesquida Riera. També ha assistit a l’acte el Sr. Gabriel Barceló Bover, en representació de l’alcoverisme, així com la directora de l'Escola Municipal de Mallorquí, Margalida Rosselló i el president de l'Associació d'Amics de l'Escola de Mallorquí, Guillem Melis. L’acte simbòlic de commemoració ha consistit en la col·locació dels rams i en la realització de fotografies commemoratives.

Al llarg d’aquesta setmana, des de l'Associació d'Amics d'Alcover seguiran realitzant activitats digitals relacionades amb la figura de Mossèn Alcover, sobretot vinculades al Diccionari i les rondalles, amb la intenció de recordar la figura d'aquest manacorí il·lustre que admiram i al qual reconeixem el mèrit de l'estima cap a la llengua catalana i cap a la cultura nostra. Honor i gratitud!

 























Entrades populars