IES Mossèn Alcover. Dia internacional per a l'eliminació de la violència contra les dones

El passat 25 de novembre de 2019 - Dia internacional per a l'eliminació de la violència contra les dones - tot l'IES Mossèn Alcover es va moure amb tota una sèrie d'actes reivindicatius. 

INAUGURACIÓ DEL MURAL PER L'IGUALTAT, DE SANDRO TOMÀS SATH

Maria Magdalena Gelabert presentà l'acte i donà la benvinguda a tots els assistens. La seguí la professora Bàrbara Riera, Coordinadora de Coeducació del Mossèn, que agraí la iniciativa a l'Ajuntament de Manacor i reafirmà el compromís de l'Institut amb la lluita per la igualtat. Després, l'artista Sandro Tomàs, Sath, explicà la creació del mural, les fonts d'inspiració i el detalls del mateix. Ja per acabar els parlaments, intervingueren Carme Gomila, regidora d'Igualtat, que afirmà que el mural representa l'esperit de l'Ajuntament per fer del feminisme i la igualtat un eix transversal a les polítiques municipals. Acompanyat de tots ells, a més del regidor de Cultura, Mateu Marcè, i de la regidora Cristina Capó, el director del Mossèn, Antoni Gayà, va cloure l'acte amb unes paraules d'agraïment i de compromís del centre amb la igualtat de gènere.





















REPRESENTACIÓ TEATRAL PER LA IGUALTAT. GRUP D'ALUMNES D'ARTS ESCÈNIQUES DIRIGITS PER LA PROFESSORA JOANA M. MASSANET
















INAUGURACIÓ DE LES DIVERSES EXPOSICIONS PER LA IGUALTAT ELABORADES PER L'ALUMNAT DEL CENTRE

Aquí en teniu una petita mostra dels cartells i dibuixos creats per els alumnes    (ESO i Batxillerat)

















PARTICIPACIÓ DE L'IES MOSSÈN ALCOVER EN ELS ACTES REIVINDICATIUS CONTRA LA VIOLÈNCIA DE GÈNERE A SA BASSA

El professor Manel Santana i la professora Marisa Reyes(IES Manacor) foren els encarregats de llegir el manifest contra la violència masclista a la concentració nocturna a sa Bassa, organitzada per Dones de Llevant. Així mateix, a les parets es penjaren un grapat de dibuixos dels nostres alumnes.







(Fotografies: Dones de Llevant)

Entrades populars