Lliurament de la A d'Or de s'Agrícola 2019 a Maria Magdalena Gelabert Miró

Dia 18 de maig, a la parròquia de Crist Rei de Manacor, va tenir lloc l’acte de lliurament de l'A d’or de s’Agrícola 2019 a Maria Magdalena Gelabert Miró. Acompanyada de la seva família i amb presència de la batlessa, regidors (i candidats) a l’Ajuntament de Manacor i de tota la Junta Directiva de s’Agrícola, l’homenatjada feu partícips de l’acte els seus dos germans, en Toni i en Joan. La presentació fou a càrrec d’en Toni, que ens oferí un deliciós parlament, farcit d’humor i complicitat, de les vivències amb la seva germana, amb un epíleg que ho resumí tot: Maria Magdalena, fas estimera!
Una vegada imposada la insígnia per el president de s’Agrícola, l’escriptora va prendre la paraula, amb una dissertació emotiva de la seva infantesa, l’amor pel català i per Manacor. Donat que els aparells de megafonia ens traïren tots els presents, vos oferim, a continuació de la crònica, les paraules de Maria Magdalena Gelabert. En Joan va cloure amb ella el discurs, recitant La mare del poemari Essència de mare.
A la vetllada no hi va faltar la música, amb l’actuació de Marga Ros i Maria Antònia Gomila, veus, i Andreu Riera al piano, amb un repertori de cançons (L’àguila negra, Paraules d’amor, Quan es fa de nit...) que feren vibrar el nombrós públic assistent. Després de les paraules de Llorenç Femenies, president de s’Agrícola, i de Catalina Riera, batlessa de Manacor, finalitzà l’acte.
Des de aquest blog volem donar l’enhorabona a la nostra companya i amiga. Que per molts d’anys puguem gaudir tots de tu!































Entrades populars