IES SKILLS - Portes obertes FP 2019


El divendres, 10 de maig, es va celebrar a l’IES Mossèn Alcover una jornada de portes obertes de FP anomenada IES Skills.

Després de la rebuda i la inauguració a càrrec de l’equip directiu, el Departament de Sanitat i el Departament de Serveis Socioculturals varen presentar l’oferta de FP de l’IES Mossèn Alcover, que consisteix en una FP Bàsica d’Administració, un Grau mitjà de Cures Auxiliars d’infermeria i tres graus superiors: Educació infantil, Integració social i Higiene bucodental. 

A més es va comptar amb exposicions i paradetes d’entitats col·laboradores dels departaments de FP del nostre centre: Obertament Balears (associació A3 salut mental: es Garrover, Girasol i s’Estel), Creu Roja, Hospital de Manacor, Adalmo, Hides (associació d’higienistes), Serveis socials de l’Ajuntament de Manacor, Infància 0-3 anys del Departament d’Educació de l’Ajuntament de Manacor i l’Espai de dones de sa Pobla. 

A les 18 hores Paco Campos va impartir la conferència «La interpretació del comportament no verbal per al reconeixement emocional». 

Finalment es va dur a terme un acte de reconeixement a les empreses col·laboradores, sense les quals tota aquesta feina no seria possible.

Aquí en teniu un reportatge de 51 fotos de na Maria Nicolau i na Bel Riera.




























































Entrades populars