Visita de l’escriptor Alfred Sala, guanyador del Premi Guillem Cifre de Colonya 2017.


Una vegada més, gràcies a la Fundació Guillem Cifre de Colonya, els nostres alumnes de primer d’ESO han pogut gaudir d’una trobada amb l’escriptor guardonat amb el XXXVI Premi de Narrativa Infantil i Juvenil Guillem Cifre de Colonya que anualment atorga l’entitat.
L’obra guardonada ha estat Una hora al Cretaci, d’Alfred Sala, que els nostres alumnes havien llegit i treballat a l’aula, gràcies a la deferència de la Fundació Guillem Cifre que havia regalat un llibre per a cada alumne de 1r d’ESO.
La trobada amb l’escriptor ha tingut lloc dilluns 5 de novembre de 2018 i el nostre alumnat ha pogut gaudir de la xerrada de l’autor i li han pogut fer preguntes sobre l’obra que han llegit i estudiat. L’ambient ha estat molt agradable i tant alumnes com professores i professors i l’equip directiu han estat molt contents amb l’experiència. Al final, els joves i al·lotes han pogut demanar autògrafs a l’escriptor.
Per això, tota la comunitat educativa de l’IES Mossèn Alcover agraeix a la Fundació Guillem Cifre de Colonya aquesta iniciativa, tan profitosa i agradable, que ens ajuda a introduir i consolidar la lectura entre el nostre alumnat i a fer-nos, a totes i a tots, persones més cultes i més formades. 

























Entrades populars