Sant Jordi 2018. Les fangstigoses receptes de Roald Dahl.


CONCURS LES FANGSTIGOSES RECEPTES DE ROALD DAHL. SANT JORDI 2018.


La Biblioteca Miquel Àngel Riera i el Departament de Llengua i Literatura catalanes de l'IES Mossèn Alcover convoquen el I Concurs Les Fangstigoses receptes de Roald Dahl d'acord amb les següents bases:
  1. Hi poden participar tots els alumnes de primer d'ESO matriculats a l'IES Mossèn Alcover de Manacor.
  2. El tema del treball, de lliure creació, ha d'estar inspirat en fragments de les obres de Roald Dahl. La Biblioteca Miquel Àngel Riera facilitarà una tria de receptes de l'autor. Els participants podran utilitzar, també, qualsevol altre text de Roald Dahl que no sigui present a la selecció.
  3. Els treballs poden realitzar-se en grup o individualment. Cada participant pot presentar un màxim de dos treballs.
  4. El format és lliure. Pot incloure fotografies, dibuixos, vídeos... però a cada un d'ells ha de constar la fangstigosa recepta proposada.
  5. Al darrere o en un full adjunt s'han d'entregar les dades de l'autor o autors dels treballs (nom i llinatges, curs i grup al qual pertany).
  6. El termini d'admissió dels treballs acaba el divendres 20 d'abril de 2018. Els treballs s'han de presentar a la Biblioteca o al professor/a de Català.
  7. El jurat estarà format per professors dels Departaments de Plàstica i Català, juntament amb els bibliotecaris.
  8. El jurat podrà resoldre inapel·lablement totes les qüestions no estipulades en aquestes bases. També podrà declarar deserts els premis. 
  9. Els guanyadors es donaran a conèixer el dilluns 23 d'abril de 2018. A més el jurat pot decidir que es publiqui a la web una sel·lecció de les obres presentades.
  10. El simple fet de presentar els treballs a aquest concurs suposa l'acceptació d'aquestes bases.



Entrades populars