Ponències del cicle "T'estim però me'n fot. 20 anys sense Miquel Àngel Riera". Escola Municipal de Mallorquí.



L’Escola Municipal de Mallorquí publica en línia i en un mateix volum totes les ponències del cicle T’estim, però me’n fot: 20 anys sense Miquel Àngel Riera que organitzà l’Escola Municipal de Mallorquí. Amb aquest cicle, de fet, varen començar els cursos de formació permanent i serviren per commemorar els 20 anys que feia de la mort de l’escriptor. Hi participaren els experts Pere Rosselló, Vicenç Llorca, Cèlia Nadal, Bernat Nadal, Jaume Santandreu, Antoni Riera i la vídua de l’escriptor, Roser Vallès. Tots participaren en les taules rodones i les conferències que durant alguns mesos posaren el focus sobre l’autor manacorí desaparegut fa vint anys.
Abans d’acabar el 2016, gràcies a la col·laboració de tots els ponents que participaren en el cicle i de la coordinadora del cicle, Elisabet Gayà, des de l’Escola de Mallorquí “hem volgut fer un petit homenatge a un gran escriptor manacorí amb l’edició digital de les ponències del T’estim, però me’n fot: 20 anys sense Miquel Àngel Riera”, explica Emma Terés, la directora de l’Escola.
El monogràfic que engendrà aquesta publicació tenia per objectiu donar a conèixer la figura de Miquel Àngel Riera des de diverses vessants: les idees literàries, el personatge i la persona, la narrativa i la poesia. Tant els responsables de l’Escola de Mallorquí com els coordinadors del cicle de ponències consideraren primordial tenir en compte que era necessari aprofundir en els seus textos literaris tant des d’una perspectiva de la crítica literària com des d’un plantejament lúdic. “D’aquesta manera, els assistents del monogràfic i ara els lectors d’aquest llibret poden arribar a comprendre d’una manera global la considerable aportació a la literatura catalana d’aquest autor manacorí”, explica Elisabet Gayà.
Aquesta publicació forma part dels «Papers de sa Torre», col·lecció que des del 1987 té la finalitat de publicar les conferències i treballs més destacats produïts a l’Escola. Mitjançant el web www.escolademallorqui.cat, qualsevol persona interessada en la publicació la podrà consultar en línia i se la podrà descarregar en PDF.
 (Redacció centxcent)

Aquí teniu l'enllaç:


Entrades populars