XERRADES AMB ANTICS ALUMNES DE GRAU SUPERIOR DE FP

Amb la finalitat de millorar l'orientació acadèmica i professional, s'ha iniciat un cicle de xerrades adreçades a l'alumnat de FP de grau superior, on els ponents han estat antics alumnes de l'IES Mossèn Alcover.

En el cas del CFGS d'Educació Infantil, hi han participat Nuria Brazo, directora de l'Escola Infantil de Vilafranca i Maria Pomar, C.C. Sant Francesc (Son Servera)Posteriorment, el dia 12 d'abril ens han acompanyat Agustín Fernández, estudiant del Grau d'Educació Infantil i Antònia Ginard de l'Escoleta Card (Sant Llorenç).

D'altra banda,  per part del CFGS d'Integració Social han intervingut Marion Baban de la Fundació Deixalles i Xavi Fernández, què actualment està cursant el mòdul de FCT. Més endavant, el 12 d'abril, han donat resposta a les preguntes plantejades per l'alumnat,  Miguel Torres, Auxiliar Tècnic Educatiu del CEIP Es Canyar i Isabel Planas, estudiant del Grau en Educació Social.

En el cas del Cicle de Grau Superior d'Higiene Bucodental, les ponents varen esser Victòria Bosch de la clínica Mercol Forchino, i Naoual Salhi, estudiant del Grau d'Infermeria.

Volem transmetre'ls de part de tot el professorat de cicles formatius que els va rebre el nostre agraïment per dedicar-nos el seu temps i  compartir la seva experiència.

Esperem que les futures promocions s'animin a visitar-nos els propers cursos acadèmics. Moltes gràcies!











Entrades populars