IES MOSSÈN ALCOVER. DEPARTAMENT DE CATALÀ. JORNADES i ESTRELLES.

 L'IES MOSSÈN ALCOVER PARTICIPA A LES JORNADES DE LLENGUA i ENSENYAMENT. L'ORALITAT.

Els dies 17 i 18 de març tingueren lloc a la UIB les Jornades de Llengua i Essenyament. L'Oralitat, que uniren ponències , tallers oràctics, presentacions i experiències i de recursos didàctics. L'IES Mossèn Alcover hi va assistir com a convidat per tal d'explicar la nostra experiència en relació amb els Tallers de Llengua Catalana per a Joves Nouvinguts que duim a terme des de fa una sèrie d'anys. Assistiren a les Jornades uns dos-cents professors i professores.








OBSERVACIÓ ASTRONÒMICA AMB L'IES MOSSÈN ALCOVER.






Tot seguint amb el projecte que compartirem sobre el nom de Filet d'Or i Catalineta, protagonistes de la rondalla mallorquina, l'estel WASP-166 i l'explaneta WASP-166b dins el marc de la campanya dirigida a la Unió Astronòmica Internacional, el professor Sebastià Barceló, astrofísic de la Unversitat de Granada, ens oferí la possibilitat de participar en l'observació astronòmica que es va dur a terme el dissabte 18 de març a les 20 hores a Montuïri.

La participació era oberta a totes les persones interessades , tant professorat con alumnat del nostre centre, que hi volgués participar de manera voluntària. L'IES Mossèn Alcover s'abocà a la iniciativa i allà ens reunírem una seixantena de persones: pares i mares, alumnat, professorat, personal no docent i familiars, per tal de poder observar el cel de la mà de Sebastià Barceló i de Pep Marcús, president del Club Newton, que aportà els telescopis.

Va ser una vetllada molt agradable , en la que poguérem observar Venus o s'Estel dels Porquers i estacions internacionals, Mart, Sirius o en Catalí, entre moltes altres. Compartirem astrofísica i mitologia, tradicions i sabers tant científics com populars.

Esperam poder-la repetir en moltes més ocasions.




















Entrades populars