EL PROJECTE VERD DE L'AMIPA

El dijous, 27 d'octubre, l'AMIPA del centre va convocar els delegats de tots els grups i els van donar dos cossiols a cada un per a dur-los a la seva classe. Es tracta del Projecte Verd, que queda explicat en aquesta carta. Moltes gràcies per tot!


Estimats estudiants, 

Des de l'AMIPA de l'Institut Mossèn Alcover, representant les vostres famílies, vos presentam el Projecte Verd. Consisteix en gaudir dels beneficis que ens ofereixen les plantes dins les aules: fan que l'espai sigui més acollidor, milloren la qualitat de l'aire, ajuden a disminuir l'estrès i fomenten la consciència medioambiental.

Per això hem pensat regalar-vos dues cintes per aula: unes cintes i un ficus o una dracena.

Aquestes plantes necessiten que les cuideu. Vosaltres sou els protagonistes d'aquesta tasc. Com ja sabeu, les plantes necessiten terra, aire, claror i aigua. Les que vos regalam no necessiten molta d'aigua. És suficient regar-les una vegada a la setmana. Vos proposam de fer-ho de la següent manera: posau aigua dins el cossioler o dins el plat. Al dia següent, tirau l'aigua que no han agafat les arrels. Si observau que les fulles tornen grogues o tenen fongs (taquetes a les fulles), les heu de treure un dia a l'exterior. 

Per premiar el vostre esforç i constància organitzam un concurs. Al mes de maig vendrem a l'institut i podrem veure i valorar el bon estat de les plantes. Entre totes les aules que tenguin les dues plantes ben cuidades sortejarem un berenar a la cantina per a tota la classe.

Només ens queda desitjar-vos un bon curs i molta salut!

Una abraçada.

AMIPA Mossèn Alcover.


















Entrades populars