"MANACOR PENSA". TALLERS i CONFERÈNCIES (4)

Aquesta setmana ha estat plena d'activitats al Festival de Filosofia "Manacor pensa". Vos ho explicam a continuació:

Taller de Filosofia 3/18. Filosofia 3/18 per a nins i nines 

Aquesta vegada els ha tocat als més petitons, i és que la Filosofia s'entén molt amb els infants perquè beu de la curiositat i de les preguntes. I és així com un grupet de nins i nines, de la mà de l'experta Sacramento López, han fet més i més preguntes, però també han après de perspectives, punts de vista, hipòtesis... i que la imaginació de la mà del diàleg i la tolerància ens fa més savis i contents.



Tallers i xerrades per l'alumnat de Primer de Batxillerat 

Ahir, dilluns 11 d'abril, començaren els tallers al Conservatori i a la Institució Antoni M. Alcover. Si hi ha aguna cosa que val la pena, de veritat, és que els joves parlin entre ells, i opinin, i pensin junts. Així es produeix la màgia. Això és el que es va viure dilluns i dimarts matí amb tallers que ens han parlat de l'amor, la sensibilitat, la llibertat, els vincles afectius... i cap on va la humanitat. Quasi res!























Xerrada de la filòsofa Nerea Blanco amb els alumnes de 4t ESO

Amb la xerrada Filosofia i joventut, Nerea Blanco ha fet una introducció sobre el que és la Filosofia, n'ha remarcat la seva importància i ha iniciat una reflexió a partir de les preguntes que li han plantejat els alumnes: Què és la llibertat? Som egoistes o altruistes per naturalesa? Existeix l'amor?... entre moltes altres. Preguntes que ella mateixa ha tractat al seu llibre Filosofia entre lineas. Al capvespre, també ha impartit una conferència a la Institucio Antoni M. Alcover.








Entrades populars