Lluís Vecina Rufiandis, dibuixant de "Els presoners"


Avui ens feim ressó d'una de les vessants artístiques de Lluís Vecina Rufiandis, com a dibuixant del clip d'animació Els presoners, que pertany al disc Nuredunna de Magi Garcías, i dirigit per Josep Antoni Ribas. El vídeo ha estat seleccionat a les seccions oficials de diversos festivals: Lift On Oline Sessions, First Time Filmmaker Online Sessions o el Rovereto Docu Days IFF.

Lluís Vecina estudià Batxillerat de les Arts a l'IES Mossèn Alcover i després partí cap a Madrid a cursar Belles Arts. Més endavant, acudí a una exposició de Francesc Torres, un artista creador d'instal·lacions multimèdia, i decidí aprofundir en aquesta expressió artística. L'any 2019 es presentà a una convocatòria d'investigació del MACBA (Museu d'Art Contemporani de Barcelona) i finalment aconseguí la residència. Ha finalitzat el Màster de Producció i Recerca Artística i està treballant al MACBA, amb Francesc Torres.

Ara està centrat en el seu projecte Feliços els fills del temps intranscendents, una instal·lació sobre la Guerra Civil i el turisme a Mallorca.







 

Entrades populars