Exposició dels alumnes de Batxillerat Artístic. Curs 2020-21

 El passat dissabte, 13 de març, els alumnes de Batxillerat artístic de l'IES Mossèn Alcover ens regalaren la seva exposició anual. Ho feren en el marc de les activitats que ha organitzat l'Ajuntament de Manacor amb motiu del Dia de la Dona 2021, a la Plaça de ses Verdures, amb un muntatge original i directe que va encantar a tothom. Presentaren diversos eixos temàtics relacionats amb la defensa i revalorització del paper de la dona a la nostra societat, que podeu veure a continuació.

Va ser un acte molt emotiu per diferents motius: la exposició de pintures i dibuixos on el tema principal consistia en visibilitzar la dona, amb uns referents femenins que també arribin al món educatiu. A més, es va homenetjar a les dones treballadores i als oficis antics representats per na Coloma Girart (Roveiona), una botiguera de tota la vida. També cal mencionar a les escultures de les dimònies, per tal de caminar tots junts cap a la igualtat.

L'ambient va ser molt agradable perquè ens trobavem a la plaça de tota la vida, amb la gent que, fent la compra, va aprofitar per veure l'art actual i reivindicatiu.





























































Entrades populars