Projecte Instal·lació. Alumnes de 2n (grups A I B) de Batxillerat d'Arts.

Projecte Instal·lació realitzat pels alumnes de 2n A-B de Batxillerat d'Arts en l'assignatura de Tècniques Grafiloplàstiques. És una intervencio artística de l'espai utilitzant qualsevol mitjà per crear una experiència sensorial i provocar també la interacció amb l'espectador.

GÈNERE.

El gènere és l'unic factor que condiciona un home per maltractar o matar una dona. La violència de gènere no només és aquella que surt a les noticies amb el pitjor final imaginable: la mort. La violència de gènere ens envolta en tots els aspectes: social, econòmic, psicològic... sense oblidar la transfòbia. La solució per erradicar aquesta mena de terrorisme no és cap altra que el coneixement. Tot rau en l'educació.







TROSSETS DE VIDA.

Aquesta instal·lació representa la mort, no només d'una persona en concret, si no en general. Vomita la vida viscuda i els vicis que poden provocar la mort.






L'ESPERA DE LA CREATIVITAT.


L'artista està esperant qualque idea per crear la seva obra.




"OBON".


El nostre treball es basa en el dia dels morts s Japó, que s'anomena "Obon". Aquest dia la gent va en barca i tiren farolets i flors a l'aigua. Nosaltres hem simbolitzat el curs del riu cap a dalt fent que les flors pugin. Més avall hi ha la representació de la barca i els farolets.































Entrades populars