Presentació del llibre "Riera Ferrari. La història de la meva vida en primera persona" d'Albert Carvajal i Antoni Gomila


El passat divendres dia 15 de juny, al Claustre de sant Vicens Ferrer de Manacor, es presentà el llibre Riera Ferrari. La història de la meva vida. En primera persona, d’Albert Carvajal i Antoni Gomila. El públic assistent va poder escoltar les paraules de Marga Serrano, periodista i directora de Purpurina editorial; Antoni Mesquida, metge i director de Llevant en Marxa, i Maria Rosa Rosselló, en representació de la família de l’artista.
Antoni Mesquida es referí a la relació personal amb l’artista i als seus darrers moments. Maria Rosa Rosselló ens parlà de les tres coses que havien aprés de Joan Riera Ferrari: la seva mirada, la seva visió oberta del món que ens feia entendre la realitat de manera més clara i respectuosa; la seva capacitat creativa que abastava tant els aspectes artístics i personal, i el seu amor incondicional cap a la família i els amics, als quals es va lliurar d’una manera total. Albert Carvajal i Antoni Gomila explicaren que la biografia està basada en entrevistes a Riera Ferrari que foren gravades i que en tot moment han respectat la voluntat del pintor.
Per acabar, la regidora Bel Febrer destacà el tarannà altruista i humanitari de Joan Riera Ferrari i les seves creacions artístiques que han quedat per a la posteritat.


























Entrades populars