Estació meteorològica IES Mossèn Alcover. Visita de Marc Caldentey.

El dimarts, 25 d’abril, vàrem rebre la visita d’en Marc Caldentey En Marc és meteoròleg als serveis informatius d’IB3 i, també, antic alumne del centre. Va venir per tenir una xerrada amb els grups de 1r d’ESO, que duen endavant un registre diari a través de l’estació meteorològica que instal·laren els professors del Departament de Biologia Miquel Brunet i Sebastià Riera.

Durant tot el curs els alumnes han fet torns per prendre mesures diàries de diverses variables: temperatura (màxima i mínima), humitat, pressió atmosfèrica, velocitat del vent i pluges. Els alumnes que surten de classe duen per fer-ho duen un carnet identificador de meteoròlegs. Aquesta activitat ha estat coordinada pels professors de Biologia Bel Martí i Miquel Brunet.


En Marc els va explicar detalladament com elaboren la informació meteorològica a iB3 a partir de les dades dels registres que fan voluntaris de totes les illes i com la preparen abans d’emetre-la. També els va explicar anècdotes personals, com que la seva vocació va ser primerenca, ja que prenia mesures meteorològiques a partir dels onze anys.













Entrades populars